AudioKat utiliza cookies propias y de terceros por tres motivos principales: mejorar su expericencia como usuario, realizar estadística de acceso a este sitio web y gestionar la publicidad. Las cookies son pequeños archivos de texto que se almacenan en su navegador y facilitan la interactividad con los distintos sitios web que visita. Si pulsa en 'Aceptar' entenderemos que ya ha sido informado y dejaremos de mostrarle este mensaje de advertencia.

Aceptar

AudioKat. Logo
                     
Los conciertos de AudioKat…
Artista DestaKado
Dave Mochilero —> DestaKado en AudioKat...
Zona TV de Dave Mochilero...
Dave Mochilero
DestaKadosConciertosNoticiasZona TV+ RecursosInicio

click para cerrar...
(ampliar foto...)
Conciertos
Xeic!
InformaciónBiografíaDiscografíaConciertosZona TV
Biografía

Biografia (Català)

Xeic! neix l’any 2008 fruit de la continuació del projecte musical encetat l’any 2000 per Kontrol Antidòping. Després de vuit anys als escenaris, tres maquetes (Kontrol Antidoping 2002, Anemon 2004, Directe a l'ESMUC 2006) i més de 100 concerts a les seves esquenes, Xeic! se'ns presenta en societat com un grup nou amb el rodatge fet i que vol afrontar el futur amb noves idees, nous reptes i noves il·lusions. L'estil musical que practica és l'ska rural, una barreja rítmica (reggae, rock, patxanga, etc.) que té l'ska com a pilar central.

Al maig de 2008 enregistra el seu primer disc: Xeic! (Autoeditat, 2008) on es recullen 12 temes que serveixen per donar a conèixer el nou projecte arreu del territori. D'aquest primer treball se'n van distribuir gratuïtament 2000 còpies i es van realitzar més de 4000 descàrregues per internet.

Aprofitant la bona rebuda que va tenir i amb l'empenta del públic en els concerts, el grup decideix enregistrar el seu segon disc: Birla!!! (Autoeditat, 2009).

Birla!!! representa un pas endavant en la trajectòria del grup i consolida definitivament la seva posició dintre de l'escena musical catalana. Un nou disc enregistrat i mesclat a l'estudi "La Casa Murada Recording Studio" sota la producció de Jesús Rovira (Lax'n Busto) i masteritzat a "Monoposto Mastering" (Alemanya).

Durant gairebé 10 anys de trajectòria han tingut el plaer de compartir escenari amb grups de la talla d'Obrint Pas, Lax'n Busto, Gossos, Elèctrica Dharma, Dr. Calypso, Brams, Potato, Strombers, Discípulos de Otilia i un llarg etc.

Discs (Català)

Xeic! (Autoeditat, 2008) conté 12 cançons i un bonus track (Penses), que mostren clarament la barreja rítmica i d’estils que practica el grup. Al disc, es passa de temes purament skatalítics com Barman, al reggae del Co Joan, els ritmes llatins de Lo Crit del 38 o Polítics o temes amb pinzellades rock com Sigues Lliure.

En l’apartat de les col·laboracions, vam gaudir d’una serie d’artistes que ens van ajudar a aconseguir un millor producte, una millor sonoritat i van dignificar encara més el nostre treball. Cal destacar les veus a Terres de L’Ebre de Josep Bordes, cantant de “Pepet i Marieta”, les diferents veus i teclats de Marc Sendra i Pau Margalef, cantant i teclat de Vitruvi o les trompetes de Jordi Marti d’”Albert i la banda dels 13”. A Penses (bonus track) vam contar amb les veus femenines de Bali Cejas, cantant del grup de fusió flamenca “A Voces” i Anna Cussell amb l’acrodió diatònic de Frederic Quesada, membre del grup de música folk “Troba 3+2”.

En definitiva, 13 cançons cantades en català que estan plenes de vitalitat, alegria, reivindicació o molta festa!

Birla!!! (Autoeditat, 2009) és el nou projecte de Xeic!, un nou disc que continua amb la línia del seu anterior treball i que aquest cop ha estat enregistrat i mesclat a l’estudi “La casa Murada Recording Studio” (Baix Penedes) sota la producció de Jesus Rovira (Lax’n Busto). La masterització s’ha fet a “Monoposto Matering” (Alemanya).

El disc conté 11 cançons plenes de festa, ritme i reivindicació i que ha comptat amb les col·laboracions de Xavi Sarrià (Obrint Pas), Rubén i Adrià (La Pegatina), Quico el Celio, el noi i el mut de les Ferreries, Marc Sendra (Vitruvi) o Bali Cejas (A voces).

A més, el cd incorpora el video amb el “making off” de la grabació.

Una nova entrega d’aquest grup de les Terres de l’Ebre que no deixarà indiferent a ningú i que té la intenció de transemtre molta festa i alegria a tothom que l’escolti.


Biografía (Castellano)

Xeic! Nace en el año 2008 fruto de la continuación del proyecto musical empezado el año 2000 por Kontrol Antidòping. Después de ocho años por los escenarios, tres maquetas (Kontrol Antidoping 2002, Anemon 2004, Directe a l'ESMUC 2006) y más de 100 conciertos a sus espaldas, Xeic! se presenta en sociedad como un grupo nuevo con el rodaje echo y que quiere afrontar el futuro con nuevas ideas, nuevos retos y nuvas ilusiones. El estilo musical que practica es el ska rural, una mezcla rítmica (reggae, rock, patxanga, etc.) que tiene el ska como pilar central.

En mayo de 2008 graba su primer disco: Xeic! (Autoeditado, 2008) donde se recojen 12 temas que sirven para dar a conocer el nuevo proyecto por todo el territorio. De este primer trabajo se distribuiyeron gratuitamente 2000 copias y se realizaron más de 4000 descargas por internet.

Aprovechando el buen recibimiento que tubo y con el empuje del publico en los conciertos, el grupo decide grabar su segundo disco: Birla!!! (Autoeditado, 2009).

Birla!!! representa un paso adelante en la trayectoria del grupo y consolida definitivamente su posición dentro de la escena musical catalana. Un nuevo disco grabado y mezclado en el estudio "La Casa Murada Recording Studio" bajo la producción de Jesús Rovira (Lax'n Busto) y masteritzado a "Monoposto Mastering" (Alemanya).

Durante casi 10 años de trayectoria han tenido el placer de compartir escenario con grupos de la talla de Obrint Pas, Lax'n Busto, Gossos, Elèctrica Dharma, Dr. Calypso, Brams, Potato, Strombers, Discípulos de Otilia y un largo etc.


Discos (Castellano)

Xeic! (Autoeditado, 2008) contiene 12 canciones y un bonus track (Penses) que muestran claramente la mezcla rítmica y de estilos que practica el grupo. Al disco, se pasa de temas puramente skatalíticos cómo Barman, al reggae del Co Joan, los ritmos latinos de Lo Crit del 38 o Politics o temas con pinceladas rock cómo Sigues Lliure.

En el apartado de las colaboraciones disfrutamos de una serie de artistas que nos ayudaron a conseguir un mejor producto, una mejor sonoridad y dignificaron todavía más nuestro trabajo. Hace falta destacar las voces a Terres de l’Ebre de Josep Bordes cantante de Pepet i Marieta, las diferentes voces y teclados de Marc Sendra y Pau Margalef, cantante y teclado de Vitruvi o las trompetas de Jordi Marti de Albert y la banda de los 13. A Penses (bonus track) contamos con las voces femeninas de Bali Cejas, cantante del grupo de fusión flamenca A voces y Anna Cussell con el acrodión diatónico de Frederic Quesada, miembro del grupo de música folk “Troba 3+2”.

En definitiva, 13 canciones cantadas en catalán que están llenas de vitalidad, alegría, reivindicación o mucha fiesta!

BIRLA!!! (Autoeditat, 2009) es el nuevo proyecto de Xeic! Un nuevo disco que continua con la linia de su anterior trabajo y que esta vez ha sido grabado y mezclado en el estudio “La casa Murada Recording Studio” (Baix Penedes) bajo la producción de Jesús Rovira (Lax’n Busto). La masteritzación se ha echo a “Monoposto Matering” (Alemanya).

El disco contiene 11 canciones llenas de fiesta, ritmo y reivindicación y que ha contado con las colaboraciones de Xavi Sarrià (Obrint Pas), Rubén y Adrià (La Pegatina), Quico el Celio, el noi i el mut de les Ferreries, Marc Sendra (Vitruvi) o Bali Cejas (A Voces).

Además, el cd incorpora el vídeo con el “making off” de la grabación.

Una nueva entrega de este grupo de las Terres del Ebro que no dejará indiferente a nadie y que tiene la intención de transmitir mucha fiesta y alegria a todos los que lo escuchen.

Zona TV
Xeic! (8 vídeos)
Compartir
facebooktwitteremail
Promoción | Publicidad | Más Servicios...AudioKat · RDG, 2002-2023 · (CC)
103.761.355 visitas
Webs Amigas | Somos | Contacto...