AudioKat utiliza cookies propias y de terceros por tres motivos principales: mejorar su expericencia como usuario, realizar estadística de acceso a este sitio web y gestionar la publicidad. Las cookies son pequeños archivos de texto que se almacenan en su navegador y facilitan la interactividad con los distintos sitios web que visita. Si pulsa en 'Aceptar' entenderemos que ya ha sido informado y dejaremos de mostrarle este mensaje de advertencia.

Aceptar

AudioKat. Logo
                     
Los conciertos de AudioKat…
Artista DestaKado
Che Sudaka —> DestaKado en AudioKat...
Zona TV de Che Sudaka...
Che Sudaka
DestaKadosConciertosNoticiasZona TV+ RecursosInicio

Agenda de Conciertos :: 19/feb/2022, Nacho Vegas en Teatro Principal
ampliar...
click para cerrar...
Fecha
19 de febrero de 2022, sábado
21:00h / Apertura de puertas: 20:00h
Sala / Evento
Teatro Principal
Ciudad
Terrassa, Barcelona, Catalunya
Dirección
Plaça de Maragall, 2
Grupos / Músicos
Nacho Vegas
Observaciones

Amb dues dècades de trajectòria complertes el 2021, Nacho Vegas és una de les veus més respectades en l'àmbit de les músiques populars tant a l'Estat com a l'Amèrica Llatina. Ha publicat més d'una desena de referències, les més recents el compilatori Oro, Salitre y Carbón (2020) i triple àlbum Violètica (2018), totes dues al catàleg del segell Oso Polita.

“La Flor de la Manzana” és el primer avenç del que serà el proper treball de Nacho Vegas, que es publicarà a primers del 2022. En les mateixes dates començarà la gira en què l'asturià presentarà aquest nou disc amb la seva nova banda, formada per Ferran Resines, Hans Laguna, Joseba Irazoki, Juliane Heinemann i Manu Molina. “La Flor de la Manzana”, és un tema amb aire llatí en què trobem patrons rítmics que van de la Bomba porto-riquenya al Dembow dominicà. Això és, ni més ni menys, el patró del reggeaton. Aquesta cançó obre una nova etapa en que ens toparem amb sons i

Precio
25€
Black Pumas, algo más que una revelación
Promoción | Publicidad | Más Servicios...AudioKat · RDG, 2002-2022 · (CC)
99.551.257 visitas
Webs Amigas | Somos | Contacto...